Huisdieren therapie

hond helpt bij therapie kind

Mijn werkwijze is dat ik me concentreer op een foto van een dier. Het maakt niet uit wat voor soort dier het is! De informatie die ik van de dieren krijg, is door woorden, weten, gevoelens of beelden. Ik vindt het hierbij heel belangrijk dat het dier weet dat er een telepatisch consult gaat plaats vinden. Het komt namelijk ook vaak voor dat er helende energie naar het dier gestuurd mag worden.

Daarnaast mag het contact tussen dier en verzorger niet verstoord worden. Daarom neem ik altijd van tevoren contact met u op wanneer het consult zal plaatsvinden. Er kunnen in het contact diversen onderwerpen aanbod komen, zoals emoties, lichamelijke klachten, probleem gedrag en hun oorzaak, verleden, angsten, karakter, wat dieren leuk vinden etc. Dit contact kan meestal ook met overleden dieren gelegd worden.

De dingen die de dieren aan mij doorgeven zijn altijd een moment opname. Daarnaast heeft het dier een keuze wat hij/zij aan mij door wil geven!* Soms pik ik wat op van huis- of roedelgenoten, dit kan soms verwarrend zijn. Daarom is de verzorger de enige die de doorgekregen informatie het best kan interpreteren en kan bekijken waar het vandaan komt. Na het contact is het dan ook prettig om samen even het resultaat door te nemen om zo eventuele vragen of onduidelijkheden te kunnen bespreken. Door telepathisch te communiceren met dieren is het zeker bevestigd dat dieren individuen met gevoel, herinneringen, en wijsheden zijn. En die vaak vooral óns iets te vertellen hebben!!

*Ik ben een therapeut en biedt aanvullende informatie en therapie. Ik ben geen medicus en het is niet mijn taak om diagnoses te stellen. Ik raad u aan om bij medische kwesties altijd de dierenarts te raadplegen.

Celzouten voor Dieren

Celzouten dienen in iedere lichaamscel aanwezig te zijn. De stofwisseling verwerkt alles wat er op het lichaam afkomt, zowel materieel als geestelijk. Als de stofwisseling door een gebrek aan celzouten niet kan verwerken wat zij te verwerken krijgt, is er sprake van overbelasting en ontstaan gezondheidsklachten. Vaak zijn deze klachten chronisch- of regelmatig terugkomend van aard. Zij ontstaan doordat de biochemie van het lichaam niet in staat is het tekort van celzouten aan te vullen. De celzouttherapie bestrijdt niet alleen het symptoom maar is er op gericht de stofwisseling weer in staat te stellen optimaal te functioneren. De celzouttherapie is een risicovrije therapie en daarom zeer geschikt voor zelfmedicatie voor jong en oud, mens en dier.

Ook Bachbloesems, Cosmic & Flower en Healing Arts Remedies zijn in te zetten in de helingsprocessen van uw huisdier(en). Daar ook dieren bewustwordingsprocessen ondergaan of trauma’s te verwerken hebben.

“Wijs, Bewust…en vaak onze spiegels…”